100 Succesvolle Sollicitatiebrieven

 

 

 

 

 

 

 

Auteurs:
ir. P. Escher, drs. B. Wams
mr. F. Looise, ing. W.A. Vlug

300 blz.
ISBN 978-90-74900-07-2
Prijs: € 16,90

Bestellen? Klik hier voor meer info

De samenstellers over hun boek:

".....'100 Succesvolle sollicitatiebrieven' is het meest praktische boek boordevol nuttige informatie om zelf uw eigen sollicitatiebrief te schrijven. Met dit boek zal u gegarandeerd uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek!"

De sollicitatiebrief is vaak het eerste contact van u met uw toekomstige werkgever. Aangezien eerste indrukken erg belangrijk en vaak bepalend zijn voor succes of falen, dus voor het wel of niet uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek, moet uw sollicitatiebrief voldoen aan een groot aantal specifieke eisen. Dit boek zal ervoor zorgen dat uw brieven aan al deze eisen voldoen en dat uw sollicitatiebrief Succesvoller wordt!

Het eerste gedeelte van het boek behandelt alle eisen waaraan een Succesvolle sollicitatiebrief met bijbehorend curriculum vitae moet voldoen. Daarnaast wordt een overzicht gegeven van alle gangbare media, organisaties en instellingen waarin u vacatures kunt vinden. Verder krijgt u praktische tips en adviezen over ondermeer het analyseren van personeelsadvertenties, het telefonisch informatie aanvragen en het direct telefonisch 'verkopen' van uzelf.

In het tweede unieke gedeelte zijn 100 (!) Succesvolle sollicitatiebrieven opgenomen, waarmee de schrijvers daadwerkelijk uitgenodigd zijn voor een sollicitatiegesprek. De brieven betreffen diverse functies op zowel MBO, HBO als academisch niveau in vrijwel alle branches. Met behulp van deze Succesvolle voorbeeldbrieven uit de praktijk bent u in staat om met succes uw eigen sollicitatiebrief te schrijven. Elke brief is voorzien van gericht commentaar om aan te geven waarom die sollicitatiebrief zo Succesvol is. Op deze wijze krijgt u een helder inzicht in de manier waarop recruiters uw brief beoordelen!

 

 

Bovenkant pagina · Boeken · SIWU-Homepage

Copyright © SIWU Uitgevers