Succesvol omgaan met uw baas!
Een echt Nederlandse praktijkgids

 

 

 

 

 

 

 

Auteur: Ir. Pieter Laurens
104 blz.
ISBN 978-90-74900-14-0
Prijs: € 10,00

Bestellen? Klik hier voor meer info

Klik hier voor achtergondinformatie over de auteur!!

 

Verdiep u in deze unieke, echt Nederlandse lessenserie en u begrijpt waarom uw baas zich gedraagt zoals hij of zij doet.

U krijgt nieuwe inzichten over hoe uw baas beslissingen neemt, wat er achter de schermen gebeurt bij beoordelingsgesprekken en meer van dat soort zinloze formaliteiten waarmee men u op het werk lastig valt. U leert te zien met welke truukjes uw baas zijn eigen loopbaan heeft geregeld en welke rol externe adviseurs en trends hierin spelen. Het wordt duidelijk hoe u om kunt gaan met vrouwelijke bazen, leidinggevende trainees en seks op het werk.

De in deze lessenserie verwerkte praktische tips en concepten zullen u als ondergeschikte helpen om de overlast die uw baas veroorzaakt met een minzame glimlach tot een minimum te beperken. Met een beetje geluk heeft u na het lezen van deze praktijkgids zelfs in de gaten dat u niet over te weinig, maar over teveel kwaliteiten beschikt en daarom geen baas bent geworden. Gewapend met die geruststellende gedachte kunt u aanstaande maandag rustig naar uw werk gaan om de lessen eens in de praktijk te brengen.

‘Succesvol omgaan met uw baas!’ is een echt Nederlandse praktijkgids die u inzicht geeft in de moeilijke positie van uw baas. Na het lezen van dit boek weet u zich perfect staande te houden in het contact met uw baas!

Tip: door de komische schrijfwijze is dit een perfect cadeauboek!

Over de auteur

Ir. Pieter Laurens is een onopvallende bedrijfskundige die zijn ogen en oren in de verschillende bedrijven en instellingen, waar hij op tijdelijke basis werkzaam is, goed de kost geeft. Klik hier voor meer informatie over de auteur!!

 

Bovenkant pagina · Boeken · SIWU-Homepage

Copyright © SIWU Uitgevers