De kracht van de Silva methode®

 

 

 

 

 

 

 

 

Auteurs: Dr. Tag Powell, Dr. Judith Powell
256. blz.
met illustraties
ISBN 978-90-74900-11-9
Prijs: € 14,90

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wereldwijd zijn er al meer dan 1 miljoen exemplaren van verkocht. Ongekend denkvermogen voor de 21e eeuw.

Eindelijk onthuld! Voor het eerst worden de effectieve technieken van de wereldbefaamde Silva Methode® gecombineerd met verbazingwekkende nieuwe ontdekkingen tot praktische strategieën voor innerlijke groei, het toenemen van zelfvertrouwen, het beter communiceren en voor meer dynamiek in het leven.

Dit boek leert u de baanbrekende Holografische Visualisatie, die veel mensen voor het eerst hun echte voorstellingsvermogen laat gebruiken. Nieuwe communicatietechnieken zullen een revolutionaire verbetering betekenen voor uw persoonlijke relaties en uw overtuigingskracht. De speciale Alpha-technieken verscherpen uw probleemoplossend denkvermogen en besluitvaardigheid.

Deze eenvoudige technieken helpen u zodoende met het:

  • verminderen van stress en verhogen van de levensvreugde

  • instellen op positieve resultaten

  • communiceren met uw binnenste voor het vrijmaken van talenten

  • communiceren 'van geest tot geest' met anderen

  • ontwikkelen van een doelgerichtheid

  • vergroten van uw creativiteit

  • sterk verbeteren van uw gezondheid

Met de praktische technieken uit dit onthullende boek verbetert u uw relaties en overtuigingskracht en bent u beter in staat problemen op te lossen en beslissingen te nemen. Een perfect boek voor iedereen die een positieve wending aan zijn leven wil geven, voor de krantenjongen en de miljonair, voor de huisvrouw en voor de manager, kortom voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen in een positieve richting.

Over de auteurs

Dr. Tag Powell en Dr. Judith Powell hebben meer dan twintig boeken op hun naam staan. Ze verschijnen in de Verenigde Staten regelmatig op televisie en hebben vele prijzen gewonnen als leraren van de Silva Methode®. Ook in Nederland bestaat er een instituut waar men trainingen in Silva Methode® geeft.

 

 

Bovenkant pagina · Boeken · SIWU-Homepage

Copyright © SIWU Uitgevers